В ексклузивно интервю за Woman.bg футболната звезда сподели, че макар

...
В ексклузивно интервю за Woman.bg футболната звезда сподели, че макар
Коментари Харесай

Джизъса смени Есмер с блондинка


В извънредно изявление за Woman.bg футболната звезда показа, че въпреки постоянно да е бил притеглен от брюнетки, неотдавна харесва дами с руса коса. На въпрос дали това значи, че има нова руса възлюбена, Благо издайнически се засмя, само че отхвърли да отговори. Футболистът не пожела да разяснява дали има нова половинка, макар че обезпокоеният му смях задоволително красноречиво го издаде. Той обаче без срам разкри какво го притегля в срещуположния пол и каква би трябвало да е дамата до него. " Всеки гледа да е красива дамата, само че това не е най-важното. От значение е вътрешната хубост, даже и да звучи като факсимиле, това е истината, тъй като визията е краткотрайна. Ако характерите ви не си паснат, няма по какъв начин да се получат нещата ", споделя Благой, като не крие, че след вестта за развода му, почитателки не стопират да показват интереса си към него и да го търсят.

" Никога не съм правил аз първата крачка, даже и доста да ми хареса дамата, даже и да е най-красивата. Просто съм доста свенлив ", откровен е футболистът, признавайки, че постоянно дамата отсреща е бил основателят на запознанството и по-активната страна. " Жените в България все едно са клонирани. Гледаш фотоси на разнообразни дами, а виждаш една и съща. Дали се дължи на това, че се вършат при еднакъв еластичен хирург ", пита се Георгиев.

" Аз обичам натуралната хубост и постоянно съм държал една жена да е естествена. Като си е красива, тя е от Господа красива, няма потребност от непотребни интервенции ", добавя известният българин. " С Есмер си останахме другари. Няма кавги посред ни и двамата съвмествно взехме решение, че е време да се разделим. Причината за края на връзката ни не е иневяра от моя или от нейна страна ", споделя Благой и разкрива, че ще прекара идните празници с родителите си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР