В ексклузивно интервю за германския вестни Билд министър-председателят на Израел

...
В ексклузивно интервю за германския вестни Билд министър-председателят на Израел
Коментари Харесай

Нетаняху пред Билд: Европа е следващата мишена на палестинската групировка ХАМАС

В извънредно изявление за немския вестни Билд министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху предизвести, че " Европа е идната “ цел на палестинската формация ХАМАС, която – по думите му – е част от " терористична ос, състояща се от Иран, " Хизбула “ и йеменските бунтовници “.

Изданието стана първата европейска медия, която се срещна с Нетаняху за изявление, означават от редакцията. Ето и главните точки от изявлението:

Относно продължаването на военните дейности след освобождението на заложниците:

" Имаме съглашение, което планува освобождението на дами, деца и чужденци, и го съблюдаваме. И когато това се случи, ние ще продължим да се борим, тъй като ХАМАС споделя, че ще повтори кланетата, които извърши против нас, най-лошите кланета против еврейския народ след Холокоста. Казват, че ще го вършат още веднъж и още веднъж. Следователно нямаме различен избор, с изключение на да унищожим ХАМАС. Ако желаете мир, унищожете ХАМАС. Ако желаете сигурност, унищожете ХАМАС. Ако желаете друго бъдеще за израелтяни, араби, палестинци и всички останали, унищожете ХАМАС “.

За интервенцията в Ивицата Газа в отговор на офанзивата на ХАМАС:

" Какво бихте създали, в случай че 10 000 души бяха убити за един ден в Германия? Какво би направила Германия, в случай че бяха взети 1000 заложници, в това число бебета? Ще каже ли тя - добре, не можем да създадем нищо, тъй като терористите се крият в жилищни региони? Или ще предприемете дейности против тези убийци и ще извършите всичко допустимо, с цел да ги преследвате и да сведете до най-малко цивилните жертви? Виждам по какъв начин други се биеха - освен през Втората международна война, само че и против " Ислямска страна “, в Ирак и Афганистан. Мисля, че морализирането към Израел е неправилно “.

За терористичната опасност за Европа:

" Вие сте идващите, не разбирате ли? Германия, Европа. ХАМАС е част от терористичната ос, състояща се от Иран, " Хизбула “ и хутите и други. Целта им е да поведат първо Близкия Изток, а по-късно и целия свят, към ерата на варварството, към мрачните времена на Средновековието. Това е, което те желаят. И в случай че хората към момента не са разбрали това, би трябвало да схванат. Няма да си тръгнат, до момента в който не ги победим “.

За протестиращите против Израел на Запад:

" Те застанаха на страната на убийците. Варвари, които изнасилваха и убиваха дами, убиваха деца пред родителите им и родители пред децата им, изгаряха живи хора. Кой отвлича оживели от Холокоста и десетмесечни бебета? На чия страна сте? Какво подкрепяте? “

Източник: Агенция " Фокус "

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР