В ежедневния сутрешен доклад за ситуацията по фронтовете на Украйна

...
В ежедневния сутрешен доклад за ситуацията по фронтовете на Украйна
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия вероятно е получила нова партида ирански дронове

В ежедневния утринен отчет за обстановката по фронтовете на Украйна английското разузнаване предизвестява за допустима нова вълна от съветски офанзиви с ирански дронове , оповестява Руската работа на Би Би Си.

Има известия, че за първи път от три седмици са обновени офанзивите с дронове-камикадзе , предоставени на Русия от Иран.

На 6-7 декември, че Запорожка и Днепропетровска области са били атакувани с дронове. По данни на Генералния щаб на Украйна са свалени 17 безпилотни летателни апарати (БПЛА) , в това число 14 " Шахед-136 ".

За финален път имаше известия за офанзиви с дронове на украинска територия на 17 ноември .

Информацията за възобновяването на активността на дронове към момента не е тествана, само че в случай че се окаже вярна, тогава заключението евентуално може да бъде следното: Русия е изчерпала предходните си ресурси от ирански дронове и в този момент е получила попълнение, което значи, че можем да чакаме нова вълна от съветски офанзиви благодарение на БПЛА, предизвестява английското разузнаване.

УНИАН напомни мнението на Евгений Силкин, представител на командването за стратегически връзки на ВСУ, че иранските дронове камикадзе са направени от пластмаса и други материали, които не са устойчиви на заледяване. Затова и съветската войска е спряла потреблението им против Украйна. " Не изчерпването на запасите им, а тъй като тези безпилотни летателни апарати не устоят на студа ", изяснява Силкин паузата в съветските офанзиви.

Украинското разузнаване обаче към този момент предизвести, че в Русия, което може и да значи частична трансформация, която да е пригодена за потребление през зимата.
 Путин: Ние удряме украинската инфраструктура, само че те започнаха първи с Кримския мост
Путин: Ние удряме украинската инфраструктура, само че те започнаха първи с Кримския мост

Това е първо самопризнание, че Москва нападна целеустремено инфраструктурни обекти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР