В ежедневния си доклад за войната в Украйна британската военна

...
В ежедневния си доклад за войната в Украйна британската военна
Коментари Харесай

Британското разузнаване за неистините на Путин

В ежедневния си отчет за войната в Украйна английската военна разследваща работа обръща внимание на украинската контраатака, която за последните 24 часа реализира обилни триумфи и продължава да завладява обилни територии в Харковска област.

Русия явно е , само че боевете не престават към стратегически значимите градове Купянск и Изюм , декларират английските военни.
 Голямата контраатака на Украйна - въодушевена от Сун Дзъ
Голямата контраатака на Украйна - въодушевена от Сун Дзъ

Древният китайски военачалник увещавал командирите да подхващат директни или " ортодоксални " офанзиви, съчетани с индиректни или " неортодоксални " офанзиви против вражеската войска

Сводката обръща внимание и на друга линия на конфликт - осведомителната война.

На 7 септември президентът изнесени от Украйна от август насам, са били изпратени в разрастващите се страни, до момента в който по-голямата част от износа е пристигнала в страните от Европейски Съюз. Твърдението на Путин не е правилно. По данни на Организация на обединените нации към 30% от украинското зърно се доставя в страни с ниски и междинни приходи от Африка, Азия и Близкия изток.

" Русия организира целенасочена политика на дезинформация, с цел да трансферира виновността за проблемите с продоволствената сигурност, да дискредитира Украйна и да сведе до най-малко съпротивата против нашествието си ", акцентират английските разузнавачи.
 Войната е нанесла вреди за 97 милиарда $ на Украйна
Войната е нанесла вреди за 97 милиарда $ на Украйна

Данните са към 1 юни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР