В ежедневния доклад на военното разузнаване на Великобритания за войната

...
В ежедневния доклад на военното разузнаване на Великобритания за войната
Коментари Харесай

Британското разузнаване: И Росгвардия ще бъде подсилена с мобилизацията

В ежедневния отчет на военното разузнаване на Англия за войната в Украйна се показва, че е доста евентуално мобилизацията да бъде употребена за укрепване на персоналния състав на Росгвардия . В сводката се показва, че още на 21 септември депутатът от Държавната дума Александър Хинщайн, някогашен представител на Росгвардия, е призовал за частична готовност на жителите във въоръжените сили, която да обхване и Росгвардия.

Подразделенията на Росгвардия играят значима роля в бойните дейности, макар че съгласно английското разузнаване Росгвардия е била зле готова за интензивните боеве в Украйна.
 ISW: В съветската войска царува безпорядък
ISW: В съветската войска царува безпорядък

От мобилизацията до логистичните доставки на всички места има проблеми

В момента Росгвардия има и значима роля в тиловата част на нашествието в Украйна, а в този момент подкрепят за присъединение към Русия в окупираните територии.

Предвид нуждата да се реагира на възходящото неодобрение в Русия, както и на нуждата да се извършват оперативни задания в Украйна, Росгвардия евентуално ще бъде подложена на изключително напрежение, се споделя в отчета.

Британското разузнаване прави оценка като действителна опцията , да се употребява и за попълване на частите на Росгвардия с спомагателни сили.
 Русия прецизира със описи кой не предстои на готовност
Русия прецизира със описи кой не предстои на готовност

Вече стана ясно, че чиновниците в няколко специалности няма да бъдат привиквани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР