В ежедневието си Кейти Холмс напоследък доста се придържа към

...
В ежедневието си Кейти Холмс напоследък доста се придържа към
Коментари Харесай

Кейти Холмс се появи на модното шоу на Tom Ford с нетипична за нея визия

В всекидневието си Кейти Холмс в последно време много се придържа към бохо стила си на обличане, в който я намираме за толкоз очарователна. Изглежда хем по-млада, хем по-свежа, а и силата, която струи от нея се усеща дори още повече. С последната си поява обаче Кейти напряко ни хвърли в тъча.

Актрисата присъстваше на стилното шоу на Tom Ford в сряда, на 14 септември, облечена в черна рокля на дизайнера, написа Glamour. Дотук нищо необичайно, нали? Просто една красива звезда в рокля. Да, само че не напълно - визията на Кейти Холмс в действителност ни се стори много странна, поради самата рокля.

Убедени сме, че актрисата до момента не бе обличала рокля с качулка, която да я накара да наподобява като джедай от кино лентата " Междузвездни войни ". За приликата точно с този фиктивен воин способства също и прическата ѝ със усърдно загладения непряк бретон, поддаващ се отдолу под качулката.
 Снимка 587761
 

За да приключи цялостната си визия Кейти е избрала да обуе златни обувки на висок ток. Но кой би ги забелязал даже, при все, че " роклята-наметало " просто ги засенчва отвред? Реторичен въпрос. Всъщност, към цялото това готическо облекло повече ни се връзват бижутата, с които се е накичила актрисата. Най-открояващи се са металните ѝ блестящи пръстени, които е наредила на пръстите си.
 Снимка 587762  
Колкото и чудноват и нехарактерен обаче да ни си коства като за Кейти Холмс този авангарден жанр, би трябвало да признаем, че като за събитие от седмицата на модата в Ню Йорк провокацията си я бива. Актрисата несъмнено завоюва вниманието ни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР