В ежедневието си Гери-Никол е съвсем далеч от изкусителните и

...
В ежедневието си Гери-Никол е съвсем далеч от изкусителните и
Коментари Харесай

Гери-Никол без Фотошоп и филтри изглежда като малко момиченце с бузки! Колко невинно е лицето й без 2 тона грим и обработка

В всекидневието си Гери-Никол е напълно надалеч от изкусителните и предизвикателни визии, които показва в клиповете си. Реално в лицето не наподобява на жена, отправяща с взор неприлични подмятания на мъжете, каквато я виждаме във видеата й. А в противен случай – наподобява като почтено детенце с бузки, видя HotArena.

Мязащата на малко момиченце натурална Гери може да се види освен онлайн, само че и на фотография – единствено когато не е обработена с Фотошоп и разкрасителни филтри и когато несъмнено – не се е наклепала с два тона грим.

Самата тя показа, че дуетната й половинка 100 Кила я е попитал каква е повода да си поставя толкоз доста макиаж, откакто не се нуждае от него. Без мазилата е много по-красива и естествена, изрече мнението си рапърът.

Подобни „ чисти “ снимки на Гери обаче не могат да се открият в формалните профили на хитмейкърката. В нейните обществени местенца ще откриете единствено фрагменти, почтени за кориците на най-лъскавите списания – пипнати, натъкмени, без кусорче, заблуждаващи, че Гери не е певица, а топ модел от международния подиум.

Добре, че е нейният онлайн почитател клуб в Instagram, чийто админи не сортират хубави и кофти фотоси на варненката, а качват наред каквото им падне, стига тя да е на тях. Изобщо не се допитват и до Гери, а тя постоянно ги моли да трият несполучливите фрагменти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР