В ежедневието разполагаме с големи възможности да коригираме фигурата си

...
В ежедневието разполагаме с големи възможности да коригираме фигурата си
Коментари Харесай

Бански според фигурата

В всекидневието разполагаме с огромни благоприятни условия да поправяме фигурата си посредством подобаващото облекло. Но на плажа няма скрито-покрито. И въпреки всичко даже под минимализма на актуалните бански костюми, можем да отвлечем вниманието от някои дефекти и да изтъкнем други. Обичайно моделите от две елементи значат повече тяло на показ, а задачите – противоположното, са призвани да скриват допустимо най-вече. Но в последните няколко сезона тези правила не важат. Целият бански може да подчертава на разголената талия и ханш, а половинките да бъдат повече от целомъдрени в настоящият жанр ретро. Тази независимост на избора ни дава опция да демонстрираме тъкмо тази част на тялото ни, с която се гордеем най-вече и компактно да прикрием това, което считаме, че „ ни идва допълнително ”.

Да прикрием необятните бедра
Това може да се изпълним по два метода. Първият е като реализираме баланс сред двете половини на тялото, т.е. образно да увеличим раменете и бюста. Горнището би трябвало да покрива допустимо по-голяма част от тялото, да има набори или други декоративни елементи, а бикините дано бъдат изрязани ниско.

Другата тактичност е да отвлечем вниманието от бедрата. Например, като изберем двуцветен бански, където горната част е пъстра и светла, а долната едноцветна и тъмна.

Да създадем фигурата по-женствена
Жените с момчешка фигура най-добре да изберат бански от две елементи с чашки и леки, ненатрапчиви подплънки. От значение е освен моделът, само че и материята. Плътните плетени тъкани вършат формите по-заоблени, а хоризонталните райета и огромни точки образно основават размер на горната част на тялото. Избягвайте ги обаче като десен за бикините.

Да прикрием коремчето
За благополучие това малко несъвършенство елементарно може да се прикрие с бански в жанр ретро. Единият вид е плътно долнище с висока талия и горнище с корсет или чашки, а другият – цялостен бански с с тъничък пояс на талията. Тези модели са особени настоящи, по тази причина без проблем можете да ги намерите в плажните сбирки за сезон 2011.

За оформяне на огромните гърди
Щастливите притежателки на обилен бюст също би трябвало да положат старания, с цел да не се трансформира преимуществото им в минус. Преди всичко банският в този случай би трябвало да дава постоянна опора на гърдите, с цел да наподобяват те в идеална форма. Оптималният вид са моделите с необятни презрамки, банели или коланче под гърдите, а материята би трябвало да бъде стегната и плътна.

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР