В Египет изпълнителката на "танца на корема" Софинар Григорян е

...
В Египет изпълнителката на "танца на корема" Софинар Григорян е
Коментари Харесай

Арменска кючеклийка я обвиниха в разврат в Египет! ВИДЕО

В Египет изпълнителката на "танца на корема " Софинар Григорян е упрекната в подстрекаване към разврат, написа в "Дейли Мейл ".

Софинар е танцувала, когато друга жена излязла на сцената, доближила се до нея и двете създали няколко придвижвания. Втората участничка била единствено по бански, което не убегнало от погледа на цензурния съвет в Египет и е включено в обвиняването.
В своя отбрана дамата описа, че постоянно се придържа към своите си правила по време на осъществяване. Например, тя в никакъв случай не танцува гола. Тя също добави, че не може да носи отговорност за дамите, с които е танцувала.

Ако съдът признае Софинар за отговорна, тя е застрашена от до три години затвор и депортация. Докато тече делото, дамата няма право да танцува и да печели пари по този метод.

През 2015 година Софинар бе наказана на шест месеца затвор в Ефипет, тя трябваше също да заплати санкция от 15 000 египетски фунта за това, че по време на свое осъществяване е носила костюм, наподобяващ на египетския байрак.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР