В ефира на телевизионната програма Info Wars журналистът Алекс Джонс

...
В ефира на телевизионната програма Info Wars журналистът Алекс Джонс
Коментари Харесай

Журналист със скандални твърдения за пола на Мишел Обама - представя доказателства, че тя е трансджендър

В ефира на телевизионната стратегия " Info Wars " журналистът Алекс Джонс разбуни духовете, разказвайки за събрани от него фотоси, видео и мнения, които приказват за това, че Мишел Обама е трансджендър. Репортерът бе много заинтригуван от тази тематика, въпреки в течение на програмата той неведнъж да акцентира, че не е създател на концепцията, а единствено е съставил репортаж от налични материали с открит достъп. Джонс очевидно се опита да си измие ръцете, отбелязвайки, че се придържа към демократичните възгледи и няма нищо срещу секс малцинствата.

Телевизионният водещ означи, че от момента на възкачването на звездата на Барак Обама в качеството му на президент на Съединени американски щати на политическия хоризонт, интернет потребителите непрекъснато разгласяват фотоси и видео, които, съгласно тях, потвърждават, че с фигурата на Мишел се случва нещо необичайно.


В предаването бяха показани видеа и фотоси, на които любопитните съзряха под облеклата на госпожа Обама странна гърбица сред краката. Мнозина означават че Мишел Обама има огромни, " мъжки " ръце. Обръща се внимание и на чертите на лицето. В предаването също стана дума за две видеа, в които Барак Обама, говорейки със брачната половинка си, я назовава Майкъл. Репортерът Алекс Джонс също е поровил в тъмното минало на Барак Обама и е изяснил, че в детството си неговата бавачка е била трансджендър от Индонезия.

В предаването се включва и известната телевизионна водеща Ривърс Джоунс, която споделя в обектива на камерата: " Мишел Обама е трансджендър. Всички знаят това ".

В предаването също се дискутира и въпроса, за какво в този случай Барак и Мишел имат деца - дъщерите Саша и Малия.

 Майкл Обама: американский публицист затеял дискуссию о гендере бывшей первой леди США

Алекс Джонс към този момент е неодобрен за репортажа си от Челси Клинтън, дъщефрята на бившiя президент Бил Клинтън и някогашния държавен секретар Хилари Клинтън.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР