В ефира на ,,На кафе по NOVA Джуджи и водещата

...
В ефира на ,,На кафе по NOVA Джуджи и водещата
Коментари Харесай

Огледалата на Козирев: Вратата към информацията във Вселената

В ефира на,,На кафе ” по NOVA Джуджи и водещата Гала разискаха доста забавна тематика, а точно тази за огледалата на Козирев.  

,,Има доста забавна доктрина за това, че времето в действителност е просто материя, т.е. субстанция, която придвижва доста бързо информация до всички точки на Вселената за доста малко време ” , описа Джуджи.  
                             

Професор Козирев има две 10-годишни присъди, постановени през 1937 и 1941 година. Интересни са някои от претекстовете за втората. Твърди се, че е последовател на теорията за разширяващата се Вселена, че смята Есенин за добър стихотворец, че битието не постоянно дефинира съзнанието и не е склонен с Енгелс, че Нютон е апостериори магаре. Въпреки преследванията, Козирев е почитан от своите сътрудници. 

Николай Козирев е смятал, че има огледален свят, в който времето трансформира вектора си и върви в противоположна посока. Той твърди, че времето е специфичен тип сила и е значима движеща мощ на всичко, което се случва във Вселената.  

Професор Козирев развива теорията за каузалната механика, съгласно която времето се показва в причинно-следствени връзки. Според тази доктрина, силата на времето зарежда звездите, тъй че нуклеарният синтез в тях ще продължи постоянно. 
                             

Козирев вярвал, че времето е вещество, посредством което информацията се предава неотложно до всички точки на Вселената. И въпреки самата му орис да е почтена за филм, той е прочут най-много с неповторимите си визии, съгласно които Слънцето ни зарежда с време, което има лична компактност, изменяща се непрекъснато. 

Другото, с което името му ще остане вечно в историята, са странните уреди, които въздействат върху хода и плътността на времето, известни още като Огледалата на Козирев. Какво тъкмо отразяват тези Огледала?  

,,Винаги заради някаква причина огледалата са привличали човешкото мислене, човешкото въображение, като един портал за някакви други светове. Даже има и доста филми на тази тематика ” , сподели Джуджи.  

 gala NOVA

Тя загатна и Нострадамус, който е влизал в пространства с огледални повърхности, където е получавал предсказанията, които след това е съобщавал на хората. 

,,Козирев е считал, че времето не е просто нещо, което върви около нас като декор на събитията, които ни се случват. Според него самото време е материя, която може да отдава и да гълтам информация и сила " , добави Джуджи.  

Каква друга любопитна информация за огледалата и теорията на Козирев описа Джуджи в предаването,,На кафе ” по NOVA, вижте във видеото нагоре. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР