В ефира на БТВ разкриха първи подробности относно новото предаване,

...
В ефира на БТВ разкриха първи подробности относно новото предаване,
Коментари Харесай

Кедъра разкри неочаквана тайна за Сашо Кадиев

В ефира на БТВ разкриха първи детайлности по отношение на новото предаване, което потегля в ефира през февруари - " Аз обичам България ". Негова водеща ще бъде Алекс Сърчаджиева, а капитани на двата тима са артистът Александър Кадиев и дългогодишният състезателен публицист Камен Алипиев-Кедъра.

" Очаквайте едно извънредно предаване. Аз съм доста щастлива, че съм водеща на " Аз обичам България ". Ще има доста веселба, доста смях и ще можем да научим доста забавни неща. Това е предаване за цялото семейство - може да се гледа от баба до бебе ", сподели Сърчаджиева.

" Чувствам се чудесно. Това е завръщане на екран за мен, обаче в безусловно друг подтекст от всичко, което съм правил до този миг. Затова се усещам извънредно виновен за всичко тук. Но също по този начин се развличам ужасно доста ", показа Кедъра.

" Аз бях доста обезпокоен, тъй като си крещя - какъв капитан съм аз. Но се оказа, че съм добър капитан. Нашето предаване е извънредно забавно и доста любознателно. То е цялостно с обстоятелства за България, които даже ние не знаем. Имаме история, просвета, кино, музика, имаме жив бенд, който извършва тези части. Настроението е доста положително и научаваме обстоятелства, които ни карат да сме горди, че сме българи. При нас идват героите на България. Това са хората с изключителни достижения св спорта, в музиката. Хора с върхове ", призна Кадиев.

" Имаме и непрестанно изненади, тъй като може би в тимовете хората са известни, само че дружно със своите съотборници и с нашите съперници от тима на Сашо би трябвало непрестанно да разгадаваме заниманията на извънредно забавни и не толкоз известни хора в България, които държат доста солидни върхове, даже такива на Гинес ", посочи Алипиев.

" Игрите са доста готини, разнообразни са, доста са занимателни, доста са забавни. Капитаните са №1, гостите ни също, тъй че ни гледайте. Наградите са доста яки. Имаме бидон с туршия, имаме пълнени чушки, имаме сладко приготвено по специфична рецепта на една баба. Народни награди, на които всеки ще се зарадва ", прикани водещата.

" Най-интересното нещо, което аз научих от " Аз обичам България ", е, че господин Александър Кадиев, моят съперник, който мисля да унищожавам в края на надпреварата, бил лорд, тъй като имал земя в една страна в Европейския съюз ", разкри пък ненадейно Кедъра.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР