В едно от последните си телевизионни интервюта Гери-Никол призна, че

...
В едно от последните си телевизионни интервюта Гери-Никол призна, че
Коментари Харесай

Бивш боксьор, красавец и колега: Това ли е новият мъж в живота на Гери-Никол?

В едно от последните си телевизионни изявленията Гери-Никол призна, че е обвързана. Въпреки това обаче не показа повече. Нито разкри кой е избраникът ѝ, нито какъв е... 

Е, едни story-та в Instagram сякаш леко открехнаха завесата. Кратките видеа бяха снимани в пловдивска дискотека, като на тях се вижда по какъв начин Гери-Никол се забавлява в компанията на небезизвестен красавец. Става въпрос за младия реализатор Антонио:

Виж още: Голяма женитба се задава: Тина и Миро си споделят " да " през лятото! Но какво ги задържа в Англия? 

На въпросните story-та двамата не демонстрират кой знае каква непосредственост, присъща на двама влюбени, само че родните таблоиди към този момент разкриха, че двамата са се събрали на концерт на поп-фолк изпълнителка. 

Виж още: Сезонът на русокоските: Родните хубавици, които смениха цвета на косата 

Самият Антонио е на 20 година Допреди 3 години той се занимаваше професионално с бокс, само че поради контузия се постанова да прекрати със силовия спорт. Още от дребен обаче той обича музиката, а другарството с Денис Теофиков и Емрах Стораро му дало концепцията да се опитва професионално с пеене. 

Интересен факт е, че Антонио е медалист от републиканското състезание по бокс през 2017 година Признавал е, че Кубрат Пулев е негов кумир. 

Виж още: Скръбна новина кара Михаела Филева да се имунизира! Певицата с роман за случилото се 

Що се отнася до Гери-Никол, предходната година тя бе по отношение на различен алфа мъжага, ММА боеца Дани Илиев. Двамата бяха дружно на почивки, приказваха един за различен в изявленията, само че към края на 2020 година се разделиха. Основната причина, тиражирана по медиите, е ревнивост.

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/
https://www.instagram.com/antonio13_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР