В едно нещо сме напълно сигурни - когато и където

...
В едно нещо сме напълно сигурни - когато и където
Коментари Харесай

Защо отново всички говорят за Зендая

В едно нещо сме изцяло сигурни - когато и където да се появи Зендая по-късно всички приказват за нея. Направо си е същинско събитие.
 Зендая, дефилето на Valentino в Париж и тоалетът, с който се появи актрисата
Зендая остави малко на въображението

Актрисата на ревюто на Valentino

През уикенда 26-годишната актриса още веднъж накара всички освен да приказват за нея, само че и да я гледат. Тя присъстваше на NAACP Image Awards и на всички им направи усещане дългата рокля с много предизвикателна кройка на Versace, написа People.

По-късно от профила ѝ в Instagram разбираме, че зелено-черният тоалет е вдъхновен от героинята Шиго от анимацията на Disney Kim Possible. Но в действителност роклята за първи път бе показана на пролетното ревю на Versace през 2002 година Но това не е всичко.

По-късно през вечерта Зендая трябваше да връчи премията в категорията за най-хубав филм и тогава се появи на сцената в напълно различен тоалет. Който ни накара да си мислим, че предния ѝ изобщо не е бил толкоз провокационен, колкото ни се е сторило.

Зендая бе облечена в дълга бяла пола и изрязан бралет. Всъщност тази визия е леко модифицирана версия на Prada SS1993. И тук може да няма забъркани анимационни герои, които да са послужили като ентусиазъм, само че тоалетът още веднъж е бил показван на дефиле и самата актриса показа това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР