В една здрава и щастлива връзка хората се обичат и

...
В една здрава и щастлива връзка хората се обичат и
Коментари Харесай

Тайната на стабилната връзка

В една здрава и щастлива връзка хората се обичат и се грижат един за различен, само че не се лимитират един различен. 

В връзките с обичания човек нашата цел би трябвало да бъде да създадем постоянна и сполучлива връзка. Разбира се, няма универсална рецепта за благополучие, само че има няколко стълба, на които би трябвало да се крепи една здрава връзка. Прочетете по-долу и научете 5-те секрети за сполучлива връзка.

1. Давай и вземай, само че не изисквай! - Тайната на сполучливата връзка

Често срещана неточност в една връзка е да давате всичко от себе си и да не получавате нищо в подмяна. Опасно е, тъй като нарушава салдото на връзките, лишавайки едната страна от грижи и почитание от другата.

За да бъде хубавичко връзка здрава, и двамата би трябвало да вземат и да дават еднообразно, само че в никакъв случай да не изискват. Равноправните сътрудници си оферират обич, почитание, схващане и взаимна грижа.

2. Останете самостоятелни, в случай че се стремите към сполучлива връзка

Друга неточност е връзката да се основава на взаимна или еднопосочна взаимозависимост. Да бъдеш подвластен от различен човек, значи последователно да губиш личната си еднаквост, а това от своя страна води до усеща като съмнение и ревнивост.

В една здрава и щастлива връзка хората се обичат и се грижат един за различен, само че не се лимитират един различен. Поддържането на самостоятелност е ключът към поддържането на високо самочувствие. Така че не се задоволявайте с пристрастяване към колегата си.

3. Слушайте и се научете да спорите
Какъв е стилът на вашата връзка?
Има ли съвършен модел на взаимоотношения? Кой от петте съюза е най-близо до идеала? Всеки жанр има своите плюсове и минуси. Никой не година..
Прочети повече
Кавгите в една връзка са изцяло естествени и неизбежни, парадоксално даже могат да се отразят позитивно на връзките ни. Благодарение на кавгите ние опознаваме по-добре колегата си и неговата персона, слагаме избрани правила и ограничавания.

На първо място би трябвало да разберете, че всеки мотив би трябвало да има съответна цел и резултат, който не би трябвало да бъде просто угнетяване на „ съперника “. Конструктивният мотив ни кара да научаваме нови неща един за различен и също по този начин развиваме уменията си за слушане.

Разберете, че кавгата е освен отрицателни страсти и груби думи, само че и добър урок в живота и смирението.

4. Научете се да вършиме компромиси 

Не се заблуждавайте: не можете да измененията другия човек със мощ. Дори не си коства да се пробвате, тъй като сходна офанзива против независимостта и личността на колегата може да се окаже трагична. Пример могат да бъдат да речем разнообразни ползи.
7 признака, че сте с неверен сътрудник още при започване на връзката
Краят на една връзка идва след невярност, неистини, липса на връзка, неспокойствие. Понякога аргументите не са явни и дълго време не&n...
Прочети повече
Ако предпочитате да прекарвате време навън или с другари, а сътрудникът ви несъмнено цени домашния комфорт и гледането на телевизия, няма да го принудите да смени характера си. Не е нужно да сте идентични, с цел да се обичате.

5. Подхранвайте възприятието

Любовта се храни даже с най-малките неща. Малките жестове и малко старания дейно подхранват възприятието и укрепват връзката, тъй че си коства да покажете на колегата си какъв брой значим е той за вас.

Понякога е задоволително да го целунете за лека нощ, да деянията непредвидена деликатност или даже елементарни ежедневни действия. Всички тези неща способстват за по-силна връзка, непоклатимост и благополучие.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР