В една връзка трима винаги са много, затова, ако партньорът

...
В една връзка трима винаги са много, затова, ако партньорът
Коментари Харесай

Ако партньорът ви прави тези неща, значи още иска бившата

В една връзка трима постоянно са доста, по тази причина, в случай че сътрудникът ви непрекъснато намира метод да вкарва някогашната си в връзките ви, без значение дали посредством споменаване на името ѝ, или другарски срещи с нея, е време да ви светне алената лампичка. Ето кои са най-честите признаци, че обичаният ви, още си пада по някогашната си:

Общите им мемоари ги преследват

Ще откриете, че сътрудникът ви постоянно бива разсейван от мемоари от предишното. Ако връзката ви е нова, има възможност той да мисли за някогашната си. Може да си спомня както за положителните, по този начин и за неприятните моменти.

Проверява обществените мрежи на някогашната си

Този тип следене не е сложна задача в актуалната ера, когато Инстаграм, Снапчат, Facebook и други господстват над нас. Ако вашата половинка следи непрекъснато някогашната си, прелиствайки историите и изявленията й, няма да имате късмет да задълбочите връзката си и по-добре да я приключите.

Постоянно поддържа връзка с някогашната

Има доста хора, които вземат решение да продължат да поддържат връзка макар раздялата. Има разлика обаче в случай че се чуват единствено на рождените си дни и в случай че връзката сред тях е непрекъсната. Ако е второто и вашата половинка не стопира да комуникира с някогашната, би трябвало да знаете, че тя още господства над мислите му.

Често загатва името й

Ако половинката ви не може да се откаже от навика да загатва името на някогашната си във всяка обстановка, би трябвало да преразгледате връзката си. Възможно е дамата да е повлияла мощно на живота му, само че това не значи, че тя би трябвало да бъде непрекъснато споменавана.

Не могат да пуснат някогашната си

Ако половинката ви оказва прочувствен напън над някогашната си, с което не й разрешава да продължи напред, това е явен знак, че за него старите връзки още не са завършили и вие би трябвало да отстъпите обратно, написа jenite.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР