В една тенджерка си загряваме олиото и добавяме към него

...
В една тенджерка си загряваме олиото и добавяме към него
Коментари Харесай

Това Ви Спасява Преди Заплата! Този Специалитет Не Струва Почти Нищо, А Ще Засити Цялото Семейство! Ново Видео!

В една тенджерка си загряваме олиото и прибавяме към него каймата, дружно с нарязания преди този момент на ситно лук. Разбъркваме ги хубаво няколко пъти и изсипваме към тях доматеното пюре като доливаме и малко водичка.

Оставяме плънката да ври на междинен огън на котлона по този начин, че каймата да се сгъсти. В една тавичка, която сме подмазали с масло, слагаме половината от сварените към този момент макарони и ги поръсваме с настърганото сирене, което сме смесили с мащерката.

Върху сиренето идва ред да сложим и каймата, а нея пък я покриваме с останалите макарони. Заливаме вкусотията в тавичката с остатъка от маслото и разрушените с щипка сол яйца и кисело мляко, написа топактуално.ком.

Накрая ги слагаме да се пекат във фурната за към половин час, като температурата на самата фурна би трябвало да е по-силна. Веднага щом са подготвени и ги извадим от фурната, ги поръсваме и с настъргания кашкавал, с цел да се разтопи върху тях апетитно.

С тази рецепта ще видите по какъв начин едни сякаш елементарни макарони се трансформират в ужасно пиршество за вечеря, на което няма кой да откаже или да се нацупи.

Пожелаваме ви да си ги изядете с вкус и да ви е доста вкусно на всички!
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР