В една седмица две от дъщерите на се отказаха от

...
В една седмица две от дъщерите на се отказаха от
Коментари Харесай

Брад Пит укрепва с дете връзката с Инес

В една седмица две от дъщерите на се отхвърлиха от семейството му – Шайло и Вивиен. Те последваха образеца на по-голямата си сестра Захара, която избра да се показва с семейството на майка си Анджелина Джоли преди година.

Известната някогашна холивудска двойка има ощбо 6 деца. Три биологични и три осиновени – Мадокс, Захара, Шайло, Пакс, Нокс и Вивиен. Доскоро всички носеха и двете семейства на звездните си родители – представяха се като Джоли-Пит. Заради тежкия бракоразвод на Брад с Анджелина обаче половината деца към този момент се отхвърлиха от семейството на баща си.

„ Ситуацията е тъжна от години “ – твърди източник на в. „ Дейли Мирър “, непосредствен до Брад Пит. Според него артистът се опитал да поддържа положителни връзки с децата си, само че разводът ги е отдалечил от него и от време на време той не ги виждал с месеци. Докато трите сестри не са коментирали публично решението си да се откажат от татко си, брат им не икономисва нищо. В Деня на бахата 20-годишният Пакс засипа Брад Пит с обвинявания в обществените мрежи и го назова „ гъз “.

Тазе проблеми обаче са създали връзката на Брад с актуалната му другарка Инес де Рамон още по-силна. Близки до артиста разкриват, че той бил подготвен за трети брак и още деца.

„ Инес беше огромна разтуха за него в тези сложни моменти и двамата се сближиха още повече “  - разкриват близки до артиста. Брад Пит бил уверен, че 34-годишната Инес ще е страхотна майка, тъй като била спокойна, уравновесена и доста алансирана персона. Той бил подготвен да има деца от нея, стига тя да го пожелае.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР