В една романтична връзка е от съществено значение да е

...
В една романтична връзка е от съществено значение да е
Коментари Харесай

Зарежете мигом мъжа си, ако чуете от него някоя от тези 15 фрази

В една сантиментална връзка е от значително значение да е налице взаимното почитание сред двамата сътрудници. Те би трябвало да се поддържат и да се одобряват такива каквито са, без да се пробват да трансформират другия.

За страдание сюжетът не постоянно се развива по този начин. Много постоянно мъжете си разрешават да наскърбяват и подлагат на критика своите половинки, нанасяйки тежки контузии върху тяхната душeвност. Това са опитни манипулатори, които надалеч не мислят положителното на дамата.

В тази публикация ще ви посочим след изричането на кои изречения от страна на вашия сътрудник, вие би трябвало да избягате незабавно.

Вижте кои са те:

1. Що за непоносимо нещо е това? Трябва да те изпратя на курс по готвене при майка ми!

Ако вашите кулинарни умения в действителност много положителни, тогава това е причина да си тръгнете от него или да го изпратите…обратно при майка му.

2. Ти си цялостно дърво в леглото!

Е, добре, това към този момент е удар под кръста! Ако самият той знае цялата Кама Сутра наизуст и е в положение да ви възбуди единствено с един взор, тогава си коства да се замислите. Въпреки че, в случай че би трябвало да сме почтени, това по какъв начин ще се показа дамата, зависи напълно от мъжа и в случай че не можете да се отпуснете в леглото и да се доверите на колегата си, тогава...направете си изводите сами.

3. Не ме интересува какво мислиш!

С други думи, вашият мъж безусловно не се интересува от вашето мнение, нито пък го е грижа за вас. Имате ли в действителност потребност от подобен сътрудник?

4. Никога няма да се оженя за теб!

Ако сте възнамерявали да изградите бъдеще с този човек, тогава след тази фраза би трябвало незабавно да избягате от него, без да поглеждате обратно. В противоположен случай ще пропилеете най-хубавите си години за него и тогава той ще си тръгне, казвайки нещо от сорта: " Казах ти през цялото време, че нещата сред нас не са съществени ".

5. Не виждам смисъл да те представям на моите другари и родственици.

Върнете се и прочетете още веднъж предходната фраза. Той просто не вижда бъдещето си с вас.

6. Срамувам се да излизам обществено с теб. Трябва незабавно да отслабнеш!

Той самият грижи ли се задоволително за външния си тип? Ако този мъж упорства да ви изпрати на тренировки, поканете го да спортувате дружно. 

7. Хайде да отидем на отмора, само че няма да заплащам аз.

Ако мъжът не е подготвен да харчи пари за жена си (нямаме поради злато, диаманти и други първокласни подаръци), тогава той няма съществени проекти за вас.

8. Имам принцип да не излизам с дами над 30 години. Ти навършваше 30 тази година, нали?

Смятаме, че няма потребност да обясняваме какво не е наред тук.

9. Какво се случва с лицето ти? Майка ми наподобява по-млада от теб!

Това е в действителност жестоко и демонстрира неприятни маниери. Безполезно е да си губите времето с такива хора.

10. Жената би трябвало да си седи у дома и да прави всичко, с цел да се усеща мъжът ѝ добре.

Какво би трябвало да прави един мъж в този случай? В последна сметка разпоредбите на една хармонична връзка са да вършиме един различен щастливи, а не да служите на половинката си.

11. Болна ли си? Всичко е наред, скоро ще мине. Излизам да се видя с приятелите си.

Човек, който не е кадърен на състрадание, постоянно ще дърпа одеялото към себе си. Вие в никакъв случай няма да бъдете приоритет.

12. Анна, Катя... Ох, постоянно не помня по какъв начин се казваш!

Често мъжете опростяват нещата и дават на дамите на пръв взор безобидни прякори като " зайче ", " коте ", " слънчо ". Това обаче може да бъде не тъй като сте му толкоз блага на сърцето, а с цел да не обърка името ви без да желае.

13. Бившата ми на твоята възраст към този момент имаше сполучлива кариера, кола и апартамент. А на всичкото от горната страна готви божествено!

След тази фраза можете незабавно да вземете точилката или да покажете на нахалника до вратата. Не желаете да бъдете сравнявани с друга от самото начало, нали?

14. Кой въобще би те погледнал? Трябва да си признателна, че те взех.

Такива изречения се изричат ​​от неудачници, от които несъмнено би трябвало да стоите настрани. Ще бъде по-добре за вас.

15. Жалко, че не срещнах твоята другарка Мария преди теб. Бива си я…

Ако той си разреши да каже нещо такова, рано или късно ще опита да направи нещо до въпроса и да се докопа до вашата другарка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР