В една от носещите колони на съоръжението се блъсна 289

...
В една от носещите колони на съоръжението се блъсна 289
Коментари Харесай

Шестима изчезнали след рухването на моста в Балтимор, САЩ

В една от носещите колони на оборудването се блъсна 289 метровият контейнеровоз Dali, който в ранните часове на понеделник загуби зареждане, оставайки без осветяване, електроника и мощ за моторите си, оповестява Военновъздушни сили.

Въпреки обезверените опити на екипажа да овладее обстановката, корабът траял да се носи безотговорно към 2,4-километровия мост „ Франсис Скот Кий ” и малко преди 01:30 локално време излъчил сигнал за помощ, предупреждавайки управляващите, че конфликтът е неминуем.

В двете минути от сигнала до конфликта и сриването на моста, управляващите са съумели да спрат потока коли и да спасят животи, се споделя в изказване на губернатора на Мериленд. В радиосигнал на транспортната работа се чува: „ Приближава транспортен съд, изгубил ръководство. Трябва да спрем целия трафик “.

Спасителните екипи, в това число самолети и хеликоптери на полицията и бреговата защита, са извадили от водата двама души, само че шестимата изчезнали служащи най-вероятно са починали в ледените води на река Патапско. Всички 22-ма души от индийския екипаж на контейнероваза...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР