В една от най-старите софийски църкви - Света София, с

...
В една от най-старите софийски църкви - Света София, с
Коментари Харесай

С молебен в храма Св. София ГЕРБ-СДС откриха кампанията си в столицата

В една от най-старите софийски църкви - " Света София ", с водосвет беше открита предизборната акция на ГЕРБ-СДС за София-град.

На събитието участваха лидерът на листата в 23 МИР - ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, лидерът на листата в 24 МИР Тома Биков от ГЕРБ, претенденти за депутати на обединението в трите столични региона, и доста последователи и симпатизанти на двете партии.

" Ние сме единствената групировка, която има човешкия и експертен капацитет, както и доверието да взема решение рецесиите, в които се намира България сега. Хората ще оценят това. В момента не е време за дребни разногласия и закачки, обстановката е комплицирана и би трябвало да проведем виновна акция и да покажем на хората, че в границите на 4-5 месеца след изборите, в случай че има постоянно държавно управление, ние от ГЕРБ-СДС можем да успокоим нещата и да овладеем рецесиите, до които ни доведоха последните няколко държавни управления след лятото на 2021 година ", съобщи Тома Биков.

Тръгваме в тази акция с един доста мощен, обединен и експертен екип от претенденти, както и с ясни хрумвания и цели, обявиха още от обединението.

" На страната ѝ би трябвало сигурност и тази акция би трябвало да протече в разговор за решенията на проблемите ", добави вторият в листата за 23 МИР Александър Ненков. Според него гласоподавателите ще създадат своя избор, само че значимо е какво ще се случи по-късно.

" Надявам се, че някои политици са си получили уроците, тъй като без разговор и взаимни отстъпки, страната ще отиде надолу и единствените, които ще страдат ще са жителите. Надявам се на разсъдък ", сподели Ненков. Той добави, че ГЕРБ има силите, опцията и експертния капацитет да направи по този начин, че България да премине през рецесиите.

" Страната ни има потребност да излезе от политическата рецесия, а това значи държавно управление с дълъг небосвод, което не се занимава със себе си, а взима решения за българските жители ", добави още Александър Ненков. ⁣

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР