В една от болничните стаи се срещнах с момче на

...
В една от болничните стаи се срещнах с момче на
Коментари Харесай

”Пирогов” след думите на Сийка: Пациентите при нас са 7

" В една от болничните стаи се срещнах с момче на моята възраст. Когато го видях, му споделих “Вие сте воин “. Той се усмихна и взе да ми споделя за случая - по какъв начин е видял чук, по какъв начин е счупил задното стъкло на рейса и по какъв начин оттова са се избавили осем индивида. Попитах го: “Но вие сте седем? Настанени сте в болница седем “. И той ми сподели: “Не, ние се спасихме осем индивида “, описа Сийка Милева пред медиите през вчерашния ден. Говорителката на основния прокурор позволи този роман да е резултат на недобър спомен.

Същевременно обаче зам.-главният прокурор Борислав Сарафов съобщи, че труповете са 44, а не както се съобщаваше първоначално - 45. Предстои да се обясни имало ли е прекачване на пасажери в различен рейс по време на почивката. Всичко обаче е “известна загадка” и ще бъде предмет на следствие, уточни Сарафов.

От " Пирогов " оповестяват още, че всекидневно се прави оценка положението на признатите за лекуване и " се реализират нужните лечебни мероприятия ". Предстои поетапното им изписване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР