В една къща с тъща – едва ли Калин Врачански

...
В една къща с тъща – едва ли Калин Врачански
Коментари Харесай

Калин Врачански заживя с тъща си! Баба Еленка гледа малката Теа


В една къща с тъща – надали Калин Врачански по този начин си е представял бъдещето, когато е схванал, че ще става баща, само че уви – през днешния ден това е действителността. Откакто се роди дъщеричката му Теа, неголовата тъща Еленка Митева е неизменима част от фамилното гнездо, написа



Тъй като половинката на артиста Златина Ранкова е първескиня, тя поканила майка си да поживее с тях известно време и да оказва помощ в грижите за бебето.



Припомняме, че Еленка е втората брачна половинка на артиста Краси Ранков , а плод на тяхната обич е точно дамата до Калин Врачански. Макар Еленка и Краси да са разграничени, и двамата са доста щастливи в ролята си на баба и дядо, изключително Митева, която взима ефективно присъединяване в развъждането на бебето.



В началото Калин не бил склонен да живее дружно с майката на Златина, само че щом на бял свят се появила Теа и видял какъв брой дребна и нежна е, се зарадвал на помощта на тъщата.

Златина пък минала през тежка следродилна меланхолия, което била и една от аргументите с Калин да не разгласяват никакви фотоси на бебето в мрежата. Слава богу, щерката на Краси Ранков към този момент почнала да излиза от меланхолията и да се любува на майчинството си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР