В единият документ пише едно, в другият - друго. В

...
В единият документ пише едно, в другият - друго. В
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Трудно е да се водят преговори по телевизията, ротацията ще се случи въпреки телевизионните драми

В единият документ написа едно, в другият - друго. В програмата не е написано, че Мария Габриел ще получи два поста - на министър председател и на външен министър. Трудно е да се водят договаряния по малкия екран. Мисля че ротацията ще се случи макар всички телевизионни драми, няма място за терзание. Това съобщи пред bTV депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер относно разногласието кой би трябвало да бъде външен министър. 

" Да оставим Мария Габриел и Николай Денков да се схванат за ротацията и прегледат работата на министрите. "

Ние от ПП-ДБ считаме, че в е правилно акад. Денко да бъде външен министър - само че това ще го решат партийните водачи, самият Денков и Габриел, добави депутатът. 

" Нашето мнение е, че би трябвало да има минимални промени при ротацията. Министърът на опазването на здравето към този момент съобщи, че не желае да остане, а ние сме маркирали, че не желаем министърът на електронното ръководство да остане на поста си. "

Приемането ни в Шенген само е функционалност на държавното управление на Политическа партия и доказването пред Европейски Съюз и Съединени американски щати, че можем да вършим демократични промени, сподели Лорер. 

Депутатът съобщи, че от ПП-ДБ ще продължат работата си с лобисти в Съединени американски щати за усилване на дипломатичните връзки.

Даниел Лорер заяви, че е допустимо да се кандидатира за евродепутат, а листите най-вероятно ще са с " Демократична България ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР