В единия случай, за който е сигнализирано във Второ РУ,

...
В единия случай, за който е сигнализирано във Второ РУ,
Коментари Харесай

Вандали режат гуми и пръскат с монтажна пяна автомобили в Русе

В единия случай, за който е сигнализирано във Второ районно управление (на МВР), по данни на пострадалия на 8 октомври е бил развален лек автомобил с марка " Фолксваген “ - „ Поло ", който е бил паркиран наоколо до естакадата на хирургичния блок на болничното заведение.

Установено е, че са срязани четирите гуми на колата, имало е нанесена монтажна пяна по предна и задна десни порти в региона на ръкохватките, надраскване с черен спрей по всички елементи на автомобила и на предния похлупак. Заявената вреда е за към 1800 лева

По случая е формирано досъдебно произвеждане, за осъществено закононарушение по член 216, ал.1 от Наказателен кодекс.

Другият случай е деклариран на 9 октомври в Първо районно управление (на МВР), като съгласно подадения в полицията сигнал, действието е осъществено на същата дата към 21:00 ч. в региона до бл. „ Шести септември “ в Русе. Според изказванията на жалбоподателя, при тръгване на колата с марка " Фолксваген “, модел „ Голф ", към 6 - 7 индивида са нанесли удари по транспортното средство, при което са породени вреди по него, декларирани в размер на към 800 лв.. Започнато е следствие по случая, като е осъществен оглед на местопрестъпление и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР