В единия от складовете край Елин Пелин е имало пиротехника

...
В единия от складовете край Елин Пелин е имало пиротехника
Коментари Харесай

В единия от складовете край Елин Пелин е имало пиротехника с 2 тона тротилов еквивалент

В единия от складовете край Елин Пелин е имало пиротехника с към 2 тона тротилов еквивалент. Количеството на самите фойерверки подготвена продукция нямаме данни какво е. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев.

Знаем, че складът е бил сносно софтуерно оборудван и е бил добре зареден, добави той.

" Единият от потърпевшите е с 85% изгаряния, другият е с 35%. Бяхме готови и ги изпратихме във Военна болница и в " Пирогов ". Вътре има още хора, единствено че и притежателят на компанията и представители на компанията не знаят какъв брой са. Между двама и трима са ", съобщи служебният министър председател.

" В момента станахме очевидци на много сериозен гърмеж. Не мога да ви кажа какъв е безвредният периметър, тъй като не знаем какъв брой пиротехнически произведения има вътре. Очаквам да има още гърмежи ", акцентира вътрешният министър.

Той изясни, че макар предизвестията за евакуация от BG Alert, доста хора не излизат от къщите си и не се изтеглят, по тази причина се постанова полицейски екипи наложително да ги извеждат от домовете им, отбелязва Българска национална телевизия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР