В един слънчев ден, американката Трейси Джоунс, децата й и

...
В един слънчев ден, американката Трейси Джоунс, децата й и
Коментари Харесай

Край езеро в Кентъки куче откри отпечатък от гигантски Саскуоч

В един безоблачен ден, американката Трейси Джоунс, децата й и фамилното куче се разхождат на плажа около езерото Къмбърланд в Кентъки, Съединени американски щати. Изведнъж кучето почнало да души земята и „ тръгнало по следd “, отвеждайки стопанката си до избран сектор, за който се споделя, че „ принадлежи на Саскуоч “. Там дамата прави шокиращо изобретение – великански отпечатък, който снима. Публикува фотосите във Facebook в групата Sasquatch Believers. Тя написа: „ Нашето куче Блу надуши нещо, което проследихме и намерихме тези следи. “ Снимките демонстрират две от децата на Джоунс, които преглеждат тайнствен отпечатък в крайбрежната тиня.



В едно от изображенията кракът на Трейси Джоунс е показан до отпечатъка, с цел да се види какъв брой по-голяма е следата от нейния крайник.



Според Трейси, тя направила тези фотоси небрежно, тъй като децата й се страхували, че „ отнякъде ще се появи Йети “ и бързала да ги води от езерото. Четете още: Наблюдения на Йети покрай езерото Крейтър в Орегон Снимките събират голям брой потребителски мнения, някои от които пишат, че също са имали „ призрачно прекарване с Йети в региона на езерото Къмбърланд “. Един от коментаторите споделя: „ Един ден бях на посетители при сестра си в Кембълсбърг, Кентъки. Беше към 12:30 часа вечерта, когато излязохме от казиното. Тръгнахме към Кентъки като пътувахме по доста тъмна автомагистрала, защото нямаше други коли в близост. Изведнъж тъмна и космата фигура пресече пътя пред нас. В суматоха набих спирачки и започнахме да се чудим по какъв начин тази маймуна се е озовала на автомагистралата. Беше толкоз огромна …, може ли да е горила? И двамата си помислихме, че би трябвало да е мечка …, по какъв начин би могло да бъде другояче, само че това нещо вървеше изправено. Никога не бяхме виждали до момента сходно творение. То напълно умерено прекрачи оградата на пътя. Сега имам вяра, че Голямата стъпка живее в Кентъки! ” Друг консуматор написа: „ В тази зона беше първото ми прекарване. Внимавайте, Саскуоч не са благи! Те се пробваха да потопят лодката ни с камъни измежду нощ, до момента в който бяхме на котва. “ Трети коментар гласи: „ Чух, че към езерото Къмбърланд в Кентъки живее Голяма стъпка, тъй че пазете се и пазете кучето си! “ Скептиците настояват, че това е „ диря от мечка “. Какво мислите Вие?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР