В един от тях - гарсониера на 14-ия етаж, се

...
В един от тях - гарсониера на 14-ия етаж, се
Коментари Харесай

Трагедия! Няма Да Повярвате, Коя Е Жената, Която Скочи От 14 Етаж На Бул. Васил Кънчов!

В един от тях - гарсониера на 14-ия етаж, се е разиграла драмата, предшествала рухването, заяви " Конкурент ", базирайки се на съседи.

Инцидентът е станал минути преди 18 часа, а сигнал за него подал човек, който видял мъртвец върху капака на лек автомобил.

Жената, която е на възраст 20-25 година, съгласно очевидци, е паднала върху предната част на лек автомобил " Хонда " с монтанска регистрация, който бил паркиран на 2 метра от блока.

Повиканите медици единствено установили гибелта на самоубийцата, чието тяло безусловно било натрошено при смъртоносния полет.

Районът е отцепен от полиция, а криминалисти организират процесуално-следствени дейности, с цел да открият дали жертвата е паднала сама или някой й е " оказал помощ ".

На този стадий няма информация за самоличността на починалата, нито навръх каква възраст е.

Според съседите в блока починалата била жрица на любовта. Тя била от Видин. Живеела в гарсониерата на 14-ия етаж в 18-етажния блок с мъж, за който съседи настояват, че е неин сутеньор.

Вечерно време двамата постоянно се карали, а крамолите огласявали постоянно високата жилищна постройка. Според Bulnews нощес също е имало скандал сред починалата и мъжът, с който живеела.

Водещата версия на проверяващите е самоубийство, въпреки, че проверяващите обясняват алибито на мъжа, който се грижел за починалата, с цел да се изчистят разновидностите с рухването от една от най-високите здания във Враца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР