В един от последните работни дни на настоящето Народно събрание

...
В един от последните работни дни на настоящето Народно събрание
Коментари Харесай

Наказания на финалната права на парламента: заваляха обиди заради просташко поведение

В един от последните работни дни на сегашното Народно заседание Искрен Митев ( " Продължаваме промяната " и Цончо Ганев ( " Възраждане " ) се снабдиха с наказване, наложено им от председателстващия съвещанието Йордан Цонев (ДПС).

От парламентарната естрада Митев изиска от Цонев да наложи санкция на Цончо Ганев от „ Възраждане “, тъй като " отправял неприлични жестове и обиди към изказващите се ". Депутатът нарече сътрудника си " тъпанар ", което накара Цонев да му наложи санкция. Малко по-късно санкция „ неодобрение “ беше наложено и на Ганев.

Непосредствено по-късно Николай Денков (ПП) се оплака, че е заставен непрекъснато да слуша „ псувни и обиди от страна на Ганев “, тъй като седи покрай него на първия ред. Той назова държанието на националните представители  " пошло ". Според него, с държанието си те разрушават имиджа на Народното събрание още повече. След като изрече мнението си, Денков прикани и той да бъде осъден, само че Цонев се въздържа да предприеме сходно деяние. Вместо това, той разгласи 30-минутна отмора, след която депутатите да продължат разискванията по нарастването на минималната работна заплата. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР