В един от последните епизоди д-р Галя Стилянова беше блъсната,

...
В един от последните епизоди д-р Галя Стилянова беше блъсната,
Коментари Харесай

С три вида кръв мажат д-р Стилянова, актрисата шофира в ужасяващ вид след брутална сцена

В един от последните епизоди доктор Галя Стилянова беше блъсната, откакто политна към улицата, а дни наред феновете са в незнание дали ще оживее. Официалната страница на сериала е с хиляди запитвания за ориста на лекарката, само че нито продуцентите, нито актрисата разкриват какво ще се случи идната седмица, видя HotArena.

Но русенската Ралица реши да вдигне завесата над гримьорската част от подготовката за злополуката, за която всички приказват.

" Споделям ви две видеа, с цел да видите по какъв начин се прави грим за сходна сцена и надлежно след това по какъв начин се маха! За тази сцена гримьорите ни бяха подготвили три типа кръв. Едната беше за лицето и тялото ми, другата за устата и зъбите ми, а третата беше особено за очи! Всичко трябваше да се случи доста бързо, и то на улицата пред очите на хората! ", описа Паскалева, която разгласява фрагменти в формалните си профили в обществените мрежи, написа " България Днес ".

При оформянето на грима компликациите не са толкоз огромни, колкото при неговото премахване след злощастната сцена. " Още по-забавно беше премахването на този грим. Кръвта много бързо засъхва по лицето и косата и с цел да се махне, би трябвало да се " разкисне ". За това използваме най-често пяна за бръснене! Цялата ми коса и лице бяха покрити с нея, с цел да мога, прибирайки се към у дома, да не изплаша някого. Е, карах колата си с забрадка на главата и тъмни слънчеви очила, само че като цяло не биех на очи! Аплодисменти за гримьорите ни, които ежедневно основават специфични резултати за сериала ни, и то в полеви условия и за малко време! ", написа трогателно надарената актриса.

И добави: " Аз също се запитвам дали Галя е жива, само че това всички ще разберем, в случай че гледаме " Откраднат живот ". В момента нейната героиня претърпява тежък миг, защото я съдят за лекарска неточност, а в това време разбра, че мъжът й - доцент Петър Захариев, й е изневерил в деня на тяхната женитба. Паскалева и артистът Емил Марков са от малцината артисти, които са от първия сезон на сериала и са една от най-харесваните екранни двойки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР