В един от най-успешните спортове в историята на България –

...
В един от най-успешните спортове в историята на България –
Коментари Харесай

Голяма скандал в родните щанги

В един от най-успешните спортове в историята на България – повдигане на тежести, назрява огромен скандал. Ръководството на федерацията съумява да стои на власт по непочтен метод, благодарение на клубове-фантоми, които не развиват никаква активност и съществуват единствено на документи, твърди bTV.

Обвиненията към президента на централата Неделчо Колев – повторен международен и повторен европейски първенец в ерата на Иван Абаджиев, и към дясната му ръка Борислав Гидиков – олимпийски отличник от Сеул през 1988 година и също първенец на планетата, идват от друго " златно момче " за родната тежка атлетика – носителят на три международни и три европейски трофеи Антон Коджабашев.

" Болно ми е от това, в което се е трансформирал спорта, на който отдадох живота си. Нямам упоритости за власт, само че не мога и да заставам апатичен, тъй като вървим стремително към пропастта ", споделя Коджабашев, който на два пъти ръководи българската федерация по повдигане на тежести – един път в интервала 2000-2004 и повторно от 2007 до 2010 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР