В един от най-противоречивите обрати в Австралийския сериал Женени от

...
В един от най-противоречивите обрати в Австралийския сериал Женени от
Коментари Харесай

Какво правят Джоно и Ели от MAFS след събирането? От L-бомба до бебешки приказки

В един от най-противоречивите обрати в Австралийския сериал „ Женени от пръв взор “ Ели и Джоно смаяха своите сътрудници, когато влязоха дружно на срещата, разкривайки новата си връзка – тъй че какво имат след шоуто?

Двойката, които преди този момент са били женени за други хора от шоуто, започнаха романтика след привършване на фотосите и в този момент станаха обществени за връзката си.

Повечето членове на актьорския състав на MAFS споделиха актуализации в обществените медии от края на фотосите, в това число Джоно Маккълоу и Ели Дикс, които с наслада споделиха фотоси един с различен.

Докато Джоно беше заловен да написа скрито на Ели зад тила на брачната половинка си Лорън в шоуто, той беше безапелационен, че нищо флиртуващо не се случва и сподели, че няма да я види още веднъж. Докато двойката безочливо не влезе на събирането дружно, държейки се за ръце.

От снимането Джоно и Ели са заети и в изявление за 9Entertainment Джоно разкри, че двамата към този момент са си споделили, че се обичат. Джоно сподели: „ Бяхме пияни една ве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР