В един от най-любопитните двубои от 12-ия кръг в родната

...
В един от най-любопитните двубои от 12-ия кръг в родната
Коментари Харесай

Efbet дава много леко предимство на ЦСКА 1948 срещу Локомотив Пловдив, но на „Лаута“ се очаква да паднат и голове

В един от най-любопитните дуели от 12-ия кръг в родната един против различен ще се изправят тимовете на Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948. Срещата сред „ смърфовете " и „ алените ", която ще се организира на стадиона в парк „ Лаута ", започва в 15:00 часа и ще се състои в понеделник.

и ЦСКА 1948 имат огромни упоритости за челните позиции в класирането и ще желаят да вземат успеха непременно.

Целта пред футболистите на е място в топ 6, като до този миг „ черно-белите " се показват на положително равнище и понастоящем заемат 4-ото място във краткотрайното класиране.

В последния кръг съставът на Локомотив Пловдив се наложи с безапелационното 3:0 над Черно море като хазаин и тимът записа трети следващ триумф в шампионата.
Чрез тази победа „ смърфовете " събраха в актива си 22 точки, а тъкмо толкоз има и ЦСКА 1948.

Амбициите на „ алените " през този сезон са доста високи, като тимът на Любослав Пенев ще опита да спре хегемонията на Лудогорец и да победи в края на шампионата.

На този стадий столичани демонстрират положителни неща и несъмнено не трябва да бъдат подценявани и отписвани за купата.
ЦСКА 1948 се намира на 2-ата позиция в таблицата, като „ алените " са с идентични точки с Лудогорец - по 23, само че „ орлите " са оглавили челното място, защото са с надалеч по-добра голова разлика.

В миналия кръг отборът на Любо Пенев взе семейството си на Септември София с минималното 1:0 и по този начин съставът поправи грешката си против Ботев Пловдив на 9-ти септември.

Букмейкърът Efbet.bg към този момент е подготвен с коефициентите си за мача сред Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948. Компанията дава леко преимущество на гостите от София с коефициент от 2.40 за победа против 3.15 за „ черно-белите ". Равенството пък е със ставка от 3.45.

В последните два мача сред двата тима, които се играха в Пловдив, приключиха с попадения и в двете порти. Именно по тази причина опцията гол/гол наподобява добра, а коефициентът, който от дават за нея, е 1.95.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР