В един от най-луксозните гръцки хотели са отседнали Сергей Станишев

...
В един от най-луксозните гръцки хотели са отседнали Сергей Станишев
Коментари Харесай

Станишев спи за над 2 бона на вечер в Гърция

В един от най-луксозните гръцки хотели са отседнали Сергей Станишев и фамилията му по време на тазгодишната си отмора. Това лято те са избрали да отдъхват в курорта Неа Потидея на полуостров Халкидики, а комплексът, в който са отседнали, е измежду дребното 5-звездни там, написа struma.bg.

Справка със уеб страниците за резервации демонстрира, че Станишев се е бръкнал по 2380 лв. на нощ за жилището в хотел „ Помегранат “, където с жена му и децата ваканцуват. В баснословната цена е включена само закуската, което значи, че всички други хранения по заведения за хранене и заведения някогашният министър председател заплаща настрана. Ултралуксозният хотел се намира на брега на гръцкото море и има необикновен спа център, където Станишеви се поглезили с редица релаксиращи процедури.

Традицията в фамилията на някогашния министър председател повелява най-малко един път годишно семейството да върви в южната ни съседка. До курорта, където избрали да почиват, Сергей карал персонално автомобила си, а „ на борда “ с него били още брачната половинка му Моника, двете им деца – Дария и Георги, както и доведената дъщеря на социалиста от първия брак на жена му, която също се споделя Моника. Бившият водач на Българска социалистическа партия и семейството му обаче не са измежду типичните бг летовници на гръцкото море. Като изявен обожател на гмуркането политикът не пропуща по време на ваканциите да наема яхта, с която да шпорят вълните и да се радват на феноменални гледки към гръцката морска простор и десетките острови. През 2014 година наши съграждани съумяха да изловят някогашния министър-председател на борда на тузарски кораб.

Ползването на сходно украшение за ден коства към 2000 евро, а с консумативите, като гориво и капитан, цената скача с още хилядарка. Тогава експремиерът и фамилията бяха снимани да дебаркират край каменист бряг, подобаващ за подводни спортове.

Въпреки че през летния сезон социалистът е корав обожател на гръцката Ривиера, през зимата постоянно залага на българското. В годишния проект на семейството му наложително влиза и една ски почивка, която всекидневно Станишеви прекарват по стръмните писти на Боровец. В останалото време на годината отново са по самолетите, само че от София до Брюксел и назад, тъй като живеят главно в белгийската столица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР