В един неделен следобед преди около година партньор в голяма

...
В един неделен следобед преди около година партньор в голяма
Коментари Харесай

Очертава се тестов случай за компании, търсещи защита от фалит в САЩ

В един неделен следобяд преди към година сътрудник в огромна правна адвокатска фирма в Тексас влезе в крайградски UPS магазин на Хюстън. Там тя сложи пощенска кутия за основана в Калифорния фармацевтична компания.

Привидно незабележителната задача в този момент е в центъра на правни разногласия по отношение на това какъв брой независимост на деяние имат фирмите в търсенето на най-хубавото място за подаване на молба за отбрана от банкрут.

Scintilla Pharmaceuticals и нейните по-големият родител, Sorrento Therapeutics, употребява пощенската кутия на UPS Store, с цел да подадат дружно молба за банкрут по глава 11 във федерален съд в Хюстън единствено 10 часа по-късно.

Федералният съд по несъстоятелността в Хюстън се беше трансформирал в разсадник за комплицирани каузи, защото неговите съдии бяха считани за комплицирани и бързи арбитри на закона, само че също по този начин и другарски настроени към желанията на длъжниците. Хюстън беше толкоз прелъстителен за длъжниците и техните юристи, че даже хора като Соренто с тънка като тръстика връзка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР