В един момент всяка една жена си задава въпроса Бременна

...
В един момент всяка една жена си задава въпроса Бременна
Коментари Харесай

Ранни симптоми, които показват, че сте бременна

В един миг всяка една жена си задава въпроса „ Бременна ли съм? “. Едни се надяват това да е по този начин, други енергично се молят да не са. Все отново, всяка една то двете групи дами се замисля за ранните признаци, които демонстрират, че има настъпила бременност.

Ето и кои са ранните сигнали, които най-вероятно демонстрират, че пробата ще бъде позитивен: 

Умора и унесеност

Сигурно се питате за какво сте толкоз изтощени. Твърде допустимо е това да се дължи на хормоните, които са допълнително. Много дами се усещат сънливи и изтощени през целия първи триместър.

Чувствителни гърди

Още през първите 2-3 седмици можете да видите гърдите си много подути. Носенето на сутиен е прекомерно допустимо да се трансформира в едно малко изтезание. Твърде евентуално е да видите вените си и по-видими.

Гадене

Повечето дами стартират да усещат утринното гадене към шестата седмица на бременността, само че някои го имат и прекомерно рано. Въпреки че, гаденето се случва главно заран, то може да бъде сателит и през останалата част от деня. Също по този начин, не е наложително да има повръщане, а единствено неприятното чувство.

Световъртеж и пристъп

Ако се сещате във филмите това е много чест метод да се откри, че обещано момиче е бременно. В реалност има аргумент в това. Световъртежът е породен от ниското кръвно на налягане, а пристъп от ниските равнища на кръвната захар.
 Любопитни обстоятелства за бременността, които надали знаеш Любопитни обстоятелства за бременността, които надали знаеш
Мислите ли, че сте чували всичко за бременността? Доказваме, че към момента има неща, за които не знаете.  ЗНАЕШ ЛИ ТОВА…......

Кървене

Може даже да имате леко кървене. Това се случва, когато ембрионът се пробва да се закрепи за матката. Понякога има и леко чувство на болежка.

Често вървене до тоалетната

Ако всяка вечер ставате да отидете до тоалетната, най-вероятно тялото се пробва да ви каже, че ще станете майка. Честото уриниране е един от главните признаци за ранна бременност.

Болки в гърба
 Обрат: Разрешиха аборт по медицински аргументи в Полша Обрат: Разрешиха аборт по медицински аргументи в Полша
Здравното министерство в Полша разгласява указания за лекари, в които се удостоверява, че е легално да бъде прекъсната бременност, в случай че...

Рядко срещано е болките в гърба да стартират от първите дни, само че в случай че вашият случай е подобен, то те няма да ви оставят намира до края на бременността.

Засилено подушване

Бременните постоянно има мощно подушване. Ако разберете, че обичаният ви парфюм към този момент не ви харесва, а от душ гела напряко ви се гади, то най-вероятно е тъй като сте бременна. Обонянието е мощно през целия интервал на бременността.

Отвращение от едни храни и вкус към други

Ако започнете да не понасяте до неотдавна обичаните си храни, а имате вкус към други, то най-вероятно това е сигнал, че сте бременна. Не се колебайте, а си направете тест за бременност. Само по този начин ще знаете, че в действителност сте бременна и ще можете да посетите доктор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР