В един епизод на Сексът и градът Кари се сгоди

...
В един епизод на Сексът и градът Кари се сгоди
Коментари Харесай

Откачено! Жена е влюбена в призрак, готова е да се омъжи за него след годеж с диамант

В един епизод на " Сексът и градът " Кари се сгоди за себе си, като по този начин получи много дарове от приятелките си. Очевидно и друга жена, само че не фиктивен воин, е решила да последва тази стъпка, само че не като подписа брак със себе си, а като се сгоди за... фантом. Тя е актьор, споделя се Brocarde и явно има много ексцентрични визии за живота.

Певицата твърди, че е влюбена в духа на Едуардо, който е боец от Викторианската ера. Брюнетката твърди, че той се появил изненадващо в дома ѝ по-рано тази година. Той се е появил на възглавницата ѝ, а предлагането било супер сантиментално. Brocarde твърди, че Едуардо починал на 35 години, само че решил да ѝ се показал в дребните часове на нощта, а искрата на любовта пламнала незабавно.

Виж още: УАУ! Вижте каква неповторима мацка е Семира в дребна черна рокля с пера, отиде на топ събитие 

Ексцентричната певица споделя, че Едуардо я е наказвал с безмълвие и игнориране, когато тя решила да опише обществено за връзката им. Едуардо бил гневен, тъй като певицата разказала за историята си в известно английско шоу, а наказванията му били жестоки и даже физически, твърди още Brocarde. Все отново ѝ дал прошка, а предлагането пристигнало с диамантен пръстен, положен на възглавница.

Първоначално считала, че сънува, само че след няколко странни обстановки, в които бижуто изчезвало и се появявало, певицата приела да се омъжи за Едуардо. Жената в този момент мисли за сватбата, само че се тормози, че духовник не би ги венчал, а по-скоро ще упражни екзорсизъм, с цел да прогони Едоардо преди да са консумирали връзката си, разкава тя пред " Дейли остарял ".

Изображение: https://www.instagram.com/brocarde/, iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР