В един час почивка излезе парламентарната бюджетна комисия по времето,

...
В един час почивка излезе парламентарната бюджетна комисия по времето,
Коментари Харесай

Депутатите в час почивка, когато трябваше да се видят ПП и Радев

В един час отмора излезе парламентарната бюджетна комисия по времето, когато представители на Политическа партия и президента трябваше да проведат съвещания на ‚Дондуков “ 2. Именно задължения с актуализацията на бюджета бяха изтъкнати като опрощение консултацията да пропадне и да остане за края на седмицата, което ще забави с няколко дни цялата конституционна процедура.

„ Получихме през днешния ден сутринта поканата от президента за консултациите и незабавно се свързахме с Президентството, аз персонално разговарях с тях. Изпратихме и публично писмо “, разгласи пред публицисти в Народно събрание ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров по време на едночасовата отмора.

Той удостовери оправданието с невъзможността за наличие с бюджетната комисия, която по това време би трябвало да прегледа актуализацията на бюджета.

Според Гюров доста работили да одобряват бюджета тъкмо в този момент и в детайли изясни, по какъв начин в случай че излезе за 20 минути да приказва с Радев пенсионерите щели да останат без пенсии. От Президентството до Народното събрание се стига с кола за под 5 минути.

Кирил Петков не взе участие в съвещанието на комисията въобще. В нея са ангажирани единствено няколко от депутатите и вицепремиера Асен Василев.

Накрая Гюров призна, че тази вечер те и Демократична България имат партийни конгреси, поради което президентът трябвало да „ прояви схващане “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР