В един бъдещ кабинет всички политически сили трябва да сложат

...
В един бъдещ кабинет всички политически сили трябва да сложат
Коментари Харесай

Кирил Петков: В един бъдещ кабинет политическите сили трябва да сложат най-добрите си кадри

„ В един предстоящ кабинет всички политически сили би трябвало да сложат най-хубавите си фрагменти за всяка една позиция. “ Това сподели в ефира на bTV Radio съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Така той разяснява от „ ИТН “, че „ не е добра концепция “ Петков да бъде министър в идващ съдружен кабинет, поради решението на Конституционния съд по отношение на двойното му поданство.

„ Нека забележим кой какъв потенциал има, кой какво обучение, кой какъв трудов стаж, и кой какви достижения има в региона, в която желае да бъде министър. Ако въз основата на всичко това има по-добри претенденти от други партии, то аз бих се радвал Продължаваме промяната да ги поддържа. Ако обаче има от нашата партия най-хубави претенденти, то бих се радвал и те да ги поддържат. Стига сме говорили за политически назначения, за хора, които са нечии, за калинки “, сподели Петков.
 Кирил Петков за канадското поданство: Не се усещам отговорен Кирил Петков за канадското поданство: Не се усещам отговорен
Бившият длъжностен министър на стопанската система, а в този момент съппредседател на политическия план " Продължаваме промяната " Кирил Петков не изпитва...

Според него е доста евентуално този път да бъде формиран постоянен кабинет. „ Ние знаем, че България не може да продължава със служебни държавни управления, а би трябвало да имаме постоянно държавно управление. Всички политически сили, които желаеме положителното на България, би трябвало да се обединим върху прекъсване на кражбите, прекъсване на корупцията и промяна на основния прокурор, без значение от ориентацията им – ляво, център или дясно “, добави Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР