В ече половин година вълк обикаля най-големия парк и вилните

...
В ече половин година вълк обикаля най-големия парк и вилните
Коментари Харесай

Сигнал за ухапана жена от избягала вълчица

В ече половин година вълк обикаля най-големия парк и вилните зони на Хасково. Животното даже беше хванато един път, само че съумя да избяга от зоопарка. И въпреки че в множеството случаи е отзивчиво, предходната седмица към този момент има сигнал, че е ухапан човек, описват в предаването " ".

"В началото на годината тя идваше да играе с нас. Напоследък обаче я няма. Поведението ѝ е изцяло обикновено съгласно моите наблюдения. Тя е извънредно доброжелателна и не основава компликации. Почти постоянно, когато съм следил реакция от страна на хората, която е била негативна към нея, е било поради страха на самите хора ", изясни Николай Терзиев, който дава отговор за кучето Барс – едно от най-важните у нас.

"От януари до момента имаме 3 сигнала за вълчицата. Първият беше подаден седмица, откакто успяхме да я хванем и преди да избяга още веднъж. Има и сигнал от Автомагистрала „ Марица”. Хората стартират да подават сигнали за вълк при всяко по-голямо и по-рунтаво животно. Опитваме се да заловим животното по най-хуманния метод, не се опитваме да я убием. Но досега имам възприятието, че преследваме фантом ", показа шефът на общинското съдружие „ Екопрогрес” Щерьо Янев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР