В двубой от 10-и кръг на Висшата лига отборът на

...
В двубой от 10-и кръг на Висшата лига отборът на
Коментари Харесай

Лампард: Имаше напрежение върху Пулишич, но той се справя перфектно

В дуел от 10-и кръг на Висшата лига тимът на Челси надделя Бърнли с 4:2, а наставникът на "сините " - Франк Лампард разяснява триумфа на тима си.

Няма подозрение, че британският треньор е най-доволен от играта на тима и представянето на Кристиан Пулишич, който бе основно настоящо лице в срещата.

Американският национал се показа впечатляващо и с "перфектния " си хеттрик оказа помощ на "сините " да реализират своята седма поредна победа във всички шампионати.

Освен това, 21-годишният Пулишич се трансформира в най-младият състезател на Челси, който отбелязва три гола в среща от Висшата лига.

"Изключително удовлетворен съм от него. Говореше се доста за него, за цената му, за това, че е звезда в своята татковина и че е капитан на националния тим на Америка. "

"Знам, че сходни неща оказват въздействие и всяват напрежение. Освен това той игра за родината си през лятото и имаше единствено седмица за отмора. Опитах се да се оправя с тези неща по най-хубавия метод. "

"Той към този момент игра през този сезон, само че имах потребността да се пребори за титулярно място. Кристиан изцяло заслужи да стартира тази среща. Знам, че е добър състезател, виждам го всеки ден. Естествено, има неща, които той продължава да учи - таман навърши 21, само че съм удовлетворен от метода, по който играе ", съобщи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР