В двубой без значение от последния кръг на Серия “А

...
В двубой без значение от последния кръг на Серия “А
Коментари Харесай

Размирици по трибуните направиха интересен финалния двубой на Наполи

В дуел без значение от последния кръг на Серия “А ” разруши с 3:0 като посетител. И трите попадения паднаха още през първото полувреме и бяха осъществени от Матео Политано (4’), Пьотър Жиелински (25’) и (36’). Интрига нямаше, тъй като беше ясно, че неаполитанците ще завършат трети, а домакините се избавят от изпадане.

Мачът обаче притегли внимание поради случай сред последователите на двата клуба, довел до прекъсване на играта за интервал от към 12-13 минути през първата част. Двете агитки се сбиха зад вратата на отбора на Наполи, като част от ултрасите даже излязоха от секторите си и застанаха на тревата.

Някои от почитателите на пък даже се бяха запътили към треньора на отбора Тиаго Мота, само че бяха спрени от играчи. Футболисти на като и също се включиха да оказват помощ за усмиряване на обстановката, говорейки със своите последователи.
 Специя Наполи почитатели
На служителите на реда и стюардите лиши десетина минути, с цел да възстановят реда по трибуните, след което срещата беше възобновена и приключи миролюбиво.

Le immagini degli scontri tra tifosi e
— Claudio Russo (@claudioruss)
Според DAZN по-рано денем тифози на Наполи са основали безпорядък из града, вследствие на което ентусиасти на противника са нанесли вреди по техни коли. След това ултрасите от Неапол решили да им потърсят сметка непосредствено на стадиона.

Българският национал в редиците на Специя Петко Христов не беше в групата на своя тим поради контузия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР