В два дни, днес и утре,в Сливен ще се състои

...
В два дни, днес и утре,в Сливен ще се състои
Коментари Харесай

Oбластните управители на среща в Сливен

В два дни, през днешния ден и на следващия ден,в Сливен ще се състои първата за годината работна среща на регионалните шефове. Домакин на форума еобластният шеф Минчо Афузов.

По време на срещата ще бъдат дискутирани тематики, свързани с нуждата от промени в нормативната база по отношение на поддържането на речните корита и проводимостта на реките, усъвършенстване пълномощията на регионалните шефове при ръководството и разпореждането с държавна благосъстоятелност и реализиране на функционалностите им като ръководители на асоциациите по ВиК.

Предвидени са презентация на опциите за кандидатстване по процедура „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на обществен сграден фонд за административно обслужване, просвета и спорт “ и разискване на модел за образуване и съгласуване дейностите на способените държавни органи при преодоляване на изключителни обстановки, зародили в резултат на повишен мигрантски напън.

Работната среща на регионалните шефове ще приключи с обобщаване на предложенията, направените в хода на дискусионните панели, и оформяне на съответни текстове за законодателни и нормативни промени.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР