В Дубай авиокомпания Емирейт еърлайнс (Emirate Airlines) започна да разпитва

...
В Дубай авиокомпания Емирейт еърлайнс (Emirate Airlines) започна да разпитва
Коментари Харесай

Внимание За Всички Българи Които Пътуват За Сащ! Това Е Вече Прекалено, Чака Ни Огромна Изненада!

В Дубай самолетна компания Емирейт еърлайнс (Emirate Airlines) стартира да разпитва пасажерите за багажа им, пренасяни течности и от кое място идват. Освен това ръчният багаж се ревизира, както и електронните устройства.

Министерството на превоза на Южна Корея заяви, че Съединени американски щати са се съгласили да отсрочат използването на новите инспекции за двамата най-големи авиопревозвача на страната - Къриън еър лайнс (Korean Air Lines) и Ейжиана еърлайнс (Asiana Airlines) - до идната година, при изискване че те разположат чиновници на изходите към самолетите, които да следят пасажерите.

Йорданската Роял джърдейниън (Royal Jordanian) също заяви, че ще вкара новите процедури в средата на януари.

САЩ оповестиха новите правила през юни, с цел да прекратят възбраната за внасяне на електронни устройства в самолетите, идващи от 10 летища в осем страни от Близкия изток и Северна Африка в отговор на неопределени закани за сигурността.

Ограниченията бяха анулирани през юли, само че администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че може да върне тази възбрана в обособени случаи, в случай че самолетните компании и летищата не засилят сигурността си.

Европейски и американски представители оповестиха тогава, че самолетните компании имат 120 дни да се съобразят с новите условия, в това число по-голям надзор на пасажерите. Срокът от 120 дни изтече през днешния ден - 26 октомври.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР