В Древен Китай са били убедени, че среброто предпазва от

...
В Древен Китай са били убедени, че среброто предпазва от
Коментари Харесай

Поверията за високосната 2020 година: Вижте какво е забранено да правите

В Древен Китай са били уверени, че среброто защищава от неприятния шанс, който може да донесе високосната година, каквато е идната 2020 година Там и до ден сегашен сребърни съдове, кюлчета и монети са чудесно инвестиране.
На Балканите е признато вместо златна паричка на шапката на новороденото да се пришива сребърна, а на булките да не се дават пендари, а „ бели “ пари.

Според някои вярвания трите години, които предхождат високосната, са подвластни на Слънцето и през тях се носи злато. Високосната година е под въздействието на Луната. Старият алхимичен знак за сребро е непълна луна, и поради това през високосните години носим сребърни украшения.

В Древността хората слагали сребърна пара в млякото, с цел да се резервира по-дълго. В Древен Египет върху рани поставяли тъничък слой сребърно фолио за по-бързо излекуване. У нас пък се счита, че в случай че бижута от този метал потъмнеят, индивидът който ги носи, е болен.

През високосна година бременната жена не би трябвало да държи покрай себе си остри предмети.

Детето, което е родено на 29 февруари, е добре да чества рождения си ден! То би трябвало да си избере 28 февруари или 1 март и да го отбелязва тогава през невисокосните години.

През високосна година не би трябвало да се стартирате градеж на нова къща, да се местите в различен град или в друго жилище и в случай че може, да не си сменяте местоработата.

Когато имате финансов триумф през високосна година, една част от парите би трябвало да отидат за нуждаещи се хора, с цел да ви върви и следващата година.

През високосна година не се продават недвижимо имущество и скъпи предмети.

Годината не е е добра за бракоразвод, защото предвещава проблеми за идната връзка.

Да не се вършат покупки на огромни количества хранителни артикули от хора, които са заболели или възрастни, тъй като това носи неприятен шанс. Инфо: 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР