В допълнено издание на „Битката на братята“ биографът Робърт Лейси

...
В допълнено издание на „Битката на братята“ биографът Робърт Лейси
Коментари Харесай

Биограф разкрива „ожесточен и горчив“ спор на Уилям и Хари заради обвинената в тормоз Меган Маркъл

В допълнено издание на „ Битката на братята “ биографът Робърт Лейси помества новопоявила се информация за връзките сред принц Уилям и принц Хари , предават от.

От фрагменти, оповестени в английския вестник, стават ясни детайлности към спора сред двамата братя, довел до отделянето им в две разнообразни семейства .
 Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “
След като двамата са преодолели подозренията на Уилям към бързите темпове, с които се развива връзката на Хари Меган, връзките сред принцовете се утежняват още веднъж през октомври 2018 година , когато херцогът на Кеймбридж научава, че старши асистент в двореца упреква херцогинята на Съсекс в тормоз.

Когато Уилям схваща за тези изказвания, двамата с брат му имат „ яростен и горчив “ спор , споделя Лейси, който кара Уилям да предприеме дейности за премахване на Хари и Меган от общия длъжностен офис и домакинство .

„ Уилям изхвърли Хари “, твърди доближен пред Лейси.

„ Когато Хари пламна в гневна отбрана на жена си, по-големият брат продължи “, гласи фрагмент от „ Битката на братята “. „ Хари изключи яростно телефона си, тъй че Уилям отиде да приказва персонално с него. Принцът беше ужасяващ от това, което преди малко му беше казано за хипотетичното държание на Меган, и той искаше да чуе какво има да каже Хари. Случилото се сред братята беше яростно и горчиво. “

Според информацията на биографа Кейт Мидълтън е била „ внимателна по отношение на Меган през цялото време “ , а Уилям е споделил пред другар, че изказванията от есента на 2018 година поддържат първичните му запаси към Меган .

Новите фрагменти идват малко преди братята да се съберат за откриването на скулптура в памет на починалата им майка - принцеса Даяна, на 1 юли, когато тя щеше да навърши 60 години.
 Съвети за хубост от принцеса Даяна  Съвети за хубост от принцеса Даяна  Съвети за хубост от принцеса Даяна  Съвети за хубост от принцеса Даяна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР