В допълнение към ранния достъп до експерименталните функции, абонатите на

...
В допълнение към ранния достъп до експерименталните функции, абонатите на
Коментари Харесай

YouTube с нови функции, които ще бъдат достъпни само за потребителите на платения абонамент

В допълнение към ранния достъп до пробните функционалности, клиентите на YouTube Premium ще получат и достъп до промоции и специфични предложения от сътрудниците на компанията, както и усъвършенствано качество на видеото и специфични значки.

Сред наличните за премиум-потребителите пробни функционалности заслужава да се означи новия инструмент за конверсационен (разговорен) AI.

Функцията, която сега е налична единствено на британски език, се популяризира за стеснен брой консуматори на YouTube Premium в Съединени американски щати с Android-устройства. След като се записват в новата функционалност, потребителите ще могат да задават въпроси по отношение на видеоклипа, като кликнат върху бутона „ Попитай “ под определения видеоклип.

Друга пробна функционалност за премиум-потребителите е новия метод за образуване на мненията благодарение на AI. Предназначен е за основателите на наличие, зад им оказва помощ в обобщаването на мнения, което разрешава бързото включване в полемиките под своите видеоклипове.

И най-после, YouTube пуска значки, които демонстрират достиженията на премиум-потребителите в платформата. Тези значки са налични единствено за лицата над 18 годишна възраст.

Днес още стана ясно, че YouTube позволи монетизацията на видеоклиповете за кърмене и туъркинг. Вчера също стана ясно, че Гугъл тества в YouTube нови, основани на изкуствен интелект, функционалности за основаване на музика. Платформата за видеохостинг не стопира дотук с нововъведенията, защото се чака стартирането на още една алтернатива, която ще ви „ споделя “ дали видеоклипът, който гледате е генериран от ИИ.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР