В допълнение към новия сгъваем смартфон Mix Fold 3, Xiaomi

...
В допълнение към новия сгъваем смартфон Mix Fold 3, Xiaomi
Коментари Харесай

Xiaomi представи огромния таблет Pad 6 Max с 14-инчов 2,8K екран, Snapdragon 8+ Gen 1 и цена от $520

В допълнение към новия сгъваем смарт телефон Mix Fold 3, Xiaomi показа през днешния ден един от най-големите таблети на пазара – Pad 6 Max. Той е доста по-голям от 11-инчовия модел Pad 6 Pro, показан през април тази година, само че споделя и доста от неговите характерности.

Xiaomi Pad 6 Max разполага с 14-инчов IPS екран, който предлага 62% повече работна повърхност спрямо 11-инчовата версия Pad 6 Pro.

Екранът му поддържа 10-битова дълбочина на цветовете, има разграничителна дарба 2880 × 1800 пиксела, поддържа HDR10 и Dolby Vision и предлага бляскавост до 600 нита. Освен това поддържа периодичност на освежаване 120 Hz и е предпазен от Gorilla Glass 5.

Дисплеят, както и таблетът като цяло е предопределен освен за работа, само че и за развлечение. Xiaomi Pad 6 Max има 8 високоговорителя с поддръжка на технологията за възстановяване на звука Dolby Atmos. На него е комфортно да се работи с разнообразни офис приложения. Xiaomi MIUI разрешава да се демонстрират до четири приложения по едно и също време на екрана на таблета.

Xiaomi Pad 6 Max се зарежда от процесор Snapdragon 8+ Gen 1. Същият се употребява и в Pad 6 Pro. В базовата си настройка, устройството разполага с 8 GB RAM и 256 GB вътрешна памет, като може да бъде конфигуриран с до 16 GB RAM и до 1 TB вътрешна памет.

Pad 6 Max се зарежда от батерия с потенциал 10 000 mAh, която би трябвало да издържи до 2 дни при естествена приложимост. Зареждането на батерията става бързо с помощта на 67W зарядно устройство. На Pad 6 Max му са нужни 30 минути, с цел да доближи до 50% от батерията. Пълното зареждане лишава 68 минути. Устройството може да се употребява и като powerbank, с цел да зареждате други устройства от него благодарение на назад зареждане с мощ от 33W. В режим на хибернация зарядът на батерията на таблета ще издържи повече от 40 дни.

Xiaomi Pad 6 Max има 20-мегапикселова предна камера с LED знак, който ви предизвестява, когато камерата е включена. Освен това таблетът има 4 ориентирани микрофона, които могат да се концентрират върху един човек (с ъгъл на покритие 60 градуса) или върху група при положение на потребление на приложения за групови диалози. На гърба на таблета разполага с 50МР камера.

Най-удобно е таблетът да се употребява със стойка. В този случай към устройството може да се свърже и клавиатура. Наличен е и стилус, който се закупува настрана. Той е с устойчив връх и има забавяне от 5 милисекунди при изобразяване или писане. Когато употребявате таблета за презентации, стилусът може да служи и като лазерна показалка.

Xiaomi Pad 6 Max е съединен в железен корпус. Размерите на устройството са 318,6 × 206,1 × 6,53 милиметра, а тежестта му е 750 грама. Цветовите варианти са черен и сребрист.

В Китай Xiaomi Pad 6 Max към този момент е разполагаем за закупуване. Все още няма информация за допустима наличност на други пазари. Базовият модел с 8 GB RAM и 256 GB UFS 3.1 вътрешна памет и коства към 520 $. Версията с 12 GB RAM и 256GB вътрешна памет е на 550 $, а разновидността с 12 GB RAM и 512GB вътрешна памет е на цена 604 $. Максималната версия със 16 GB RAM и 1 TB вътрешна памет е на цена 659 $. За съпоставяне, цените на 11-инчовия модел Pad 6 Pro стартират от 370 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР