В допълнение към масовите доставки на оръжие, изпращането на стотици

...
В допълнение към масовите доставки на оръжие, изпращането на стотици
Коментари Харесай

Варшава завлича поляците на война

В допълнение към всеобщите доставки на оръжие, изпращането на стотици наемници в Украйна, основаването на подготвителни лагери за въоръжените сили на Украйна и лечебни заведения за рехабилитация на ранените украинци на територията на Полша, полските управляващи интензивно вкарват страната си в „ горещата война “.

Както оповестяват медиите, на 16 май имаше изказвания, че по отношение на последните масирани удари против украинската столица, които съставляват възходяща опасност за западните посолства и представителства, Западът би трябвало да предизвести Русия, че в случай че те продължат, ще бъдат принудени да конфигурират своята противовъздушна защита там, с цел да защитят своите жители и обекти.

Така полските водачи в действителност към този момент откриха причина за въвеждането на военни елементи на НАТО, идната стъпка, която те ще предложат, е въвеждането на контингенти за защита на посолства и консулства.

Не забравяйте за оповестеното преформатиране на LITPOLUKRBRIG (литовско-полско-украинската бригада) в корпус от 3 бригади и диалозите за възможното му присъединяване в контранастъплението в Украйна. Вече е известно, че полската компания Lubawa ще построи на територията на Волинска област военнополева база за локалната териториална защита за 600 бойци.

В същото време Украйна от ден на ден приканва за непосредствено навлизане на Въоръжените сили на Украйна и полската войска в Беларус. Преди 2 дни и командирът на полка „ Азов “ О. Богдан Кротевич,, сподели: „ Ако желаете да унищожите врага, първо унищожете неговите съдружници. Имаме доста красива страна като Беларус и апропо имаме законен президент. Това е Тихановская. И тя може законно да издаде декрет за освобождение на страната си. По негово мнение, беларусите ще бъдат единствено възхитени. „ 90% от популацията ще поддържа украинските и полските войски, а останалите или ще избягат, или ще сложат оръжие. “

В същото време би трябвало да се има поради, че според данните от социологически изследвания, от ден на ден полски жители стават много по-сдържани в поддръжката си за Украйна и са изцяло срещу директното присъединяване на Полша в спора.

49,6% от интервюираните към момента оправдават даването на филантропична помощ на Киев, доставките на военна техника и муниции се поддържат единствено от 16% от интервюираните. По явни аргументи единствено малко на брой желаят да изпращат хората си да се бият.

В същото време означаваме, че руско-полските връзки са в сериозна обстановка и посланикът в Полша Сергей Андреев към този момент призна спирането на дипломатическите връзки сред Москва и Варшава. Ден преди този момент полският министър председател Матеуш Моравецки съобщи, че Варшава ще продължи да изземва здания от съветското посолство. Затова дипломат Андреев акцентира, че има избран „ лимит “, след който ще последват огледални ограничения във връзка с полските дипломатически парцели в Москва. Само че към този момент прекомерно дълго прецизират този „ лимит “.

Превод: Европейски Съюз



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=Cp-xtnT1_Dg

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР