В дома ви има места, където има депа с отрицателна

...
В дома ви има места, където има депа с отрицателна
Коментари Харесай

Мецанин, килер, балкон: къде се натрупва отрицателна енергия в апартамента и защо

В дома ви има места, където има депа с негативна сила. Време е да разберем за какво това се случва, какви са последствията от това и по какъв начин може да бъде поправено в най-кратки периоди.
Опасността от съществуването на негативна сила постоянно се подценява. Първо, тя „ пълзи “ към къщата и по-късно заразява хората, живеещи в нея, с негативизъм. Не забравяйте  четирите знака, които тялото ни изпраща, когато има сходен проблем. Ако това се случи с вас, значи е време да подредите нещата в живота и си коства да започнете дома си.
Мецанинът, килерът и балконът са местата, на които се концентрира негативизма.
В множеството жилища тъкмо тези места са епицентърът на негативната сила, която с времето се „ популяризира “ из къщата. Не че хората рядко търсят там. Проблемът е, че тя се събира там.
На такива места множеството фамилии съхраняват ненужни неща. Ето за какво дрешниците, мецанините и балконите са рискови за цялото семейство. Изобщо не е належащо да ходите там. Отрицателната сила е като водата: тя постоянно ще откри излаз.
 Има негативна сила в дома си? Премахнете я, следвайки тези препоръки Има негативна сила в дома си? Премахнете я, следвайки тези препоръки
Всяко място има своята сила и история, носи духа на предходните жители или просто на земята, на която е издигнато. И това не е свр...
Хората слагат там остарели книги, облекла, неработеща техника. Всичко това е доста рисково за благосъстоянието, шанса и биополето на всеки човек, живеещ в къщата. За да предотвратите това, би трябвало да се отървете от старите неща в точния момент. Не би трябвало да има отпадък на мецанина, на балкона и в килера. Изобщо не би трябвало да е на никое място. За него има настрана място – контейнера за отпадък.
Втората причина, заради която тези места притеглят негативизъм
Има и друга причина, заради която такива места натрупват негативна сила. Тези места рядко се почистват. Дори там да няма отпадъци, рядко някой поглежда в килера, с цел да избърше пода и да се отърве от праха. Същото е и с балкона и мецанина. Опитайте се да го поправите. Ако влизате там най-малко един път седмично с парцал и бършете пода, всичко ще бъде в цялостен ред.
Опитайте се също от време на време да отваряте тези места в къщата - най-малко по време на генералното разчистване. Факт е, че застоя на силата, която се образува в пространствата, също може да наруши салдото и хармонията в къщата. Проветрете стаята, като осигурите достъп до всички мецанини и дрешници.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР